Generel produkt-information:
Alle priser er inklusiv moms
Alle elektroniske produkter der forhandles på E-damp.dk webshop er som minimum CE og ROHS godkendt, eventuelle andre godkendelser oplyses specifikt på varen.
Brugsvejledning:
Der følger en engelsksproget brugervejledning med E-damp startsæt,undtaget er reservedele,smagsvæske og div tilbehør.(der vil på nogle produkter,kunne hentes information på www.e-damp.dk)

Reklamation:
Vi yder 2 års reklamation som specificeret i købeloven. Fabrikations og/eller materialefejl der er ikke skyldes misligehold eller forkert brug er dækket af denne. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, dårlig veligehold, vold eller uatoriserede indgreb.
Bemærk at elektroniske cigaretter typisk har en begrænset levetid. Batteri og atomizer og cartridges vil blive nedbrudt ved brug og der må påregnes udskiftning af sliddele nu og da.Bemærk at der kun ydes 3 månders garanti på batterier
Bruges produktet forkert kan det nedsætte levetiden betragteligt for alle dele. E-cigaretter bruges mange gange dagligt, ofte timesvis hver dag. 
Ansvarsbegrænsning:
E-damp.dk tager ikke ansvar for skader forvoldt på andet elektronisk udstyr, artikler og personer. Så som men ikke begrænset af. Strømudtag enten USB eller nettilslutning, tab af data eller fejl på el-net. Skader på person opstået på baggrund af ureglementeret eller forkert brug.

Husk E-cigaretter er kun til personer der:
Er ryger i forvejen
Ikke er gravide
Ikke har en sygdom der forværres ved brug af E-cigaretter.
Vi sælger ikke E-cigaretter til personer under 18 år
 
Retur adresse: E-damp.dk,kristrupvej 164,8960 Randers sø