Voopoo Argus P1s
search
  • Voopoo Argus P1s
  • Voopoo Argus P1s

Voopoo Argus P1s

198,00 kr.
Inkl. moms

Voopoo Argus P1s Smart lille damper, med rem så du kan have den rundt om halsen.

Farve: Creed Cyan
Antal
På lager

  Gratis fragt

Gratis Fragt fra kr 399,- til pakkeshop

Argus P1s fra Voopoo er en revolutionerende tilføjelse til deres vape-sortiment, som omdefinerer vaping med sit nyskabende design og avancerede teknologi. Dens slanke, futuristiske cyberpunk-æstetik handler ikke kun om udseende; det er et udtryk for avanceret funktionalitet og uovertruffen stil i vapingverdenen.

Udstyret med iCOSM-smarts leverer Argus P1s en uovertruffen vaping-oplevelse. Denne teknologi tilbyder en enestående fortolkning af smag, hvilket gør hver sug til en rejse ind i smagens dybder. Enheden praler af et opgraderet patronsystem, der sikrer effektiv udnyttelse af hver dråbe e-væske for maksimal smag og damp-produktion.

Brugervenligheden er et kendetegn ved Argus P1s. Dens intuitive, knapfri betjening er et nik til enkelhed og moderne design. Denne funktion, kombineret med 2A hurtig opladning, betyder, at enheden altid er klar til brug, hvilket minimerer nedetid og forbedrer brugeroplevelsen.

Voopoos engagement i kvalitet er tydeligt i alle aspekter af Argus P1s. Enheden er konstrueret af robust aluminiumslegering og PC-materiale, hvilket giver den en let, men holdbar krop. Den justerbare udgangseffekt fra 5 til 25 watt tillader brugerne at tilpasse deres vaping-oplevelse til deres præferencer, uanset om de søger en mild eller intens effekt.

Argus P1s er udstyret med et langvarigt 800mAh batteri, hvilket sikrer, at vapers kan nyde forlængede sessioner uden behov for hyppig genopladning. Type-C opladningsporten forbedrer yderligere bekvemmelighedsfaktoren og tilbyder universel kompatibilitet og hurtig genopladning af strøm.

Sammenfattende er Argus P1s fra Voopoo ikke bare en vape-enhed; det er en fusion af kunst, teknologi og brugercentreret design. Den henvender sig til både begyndere og erfarne vapers og tilbyder en rig, tilpasselig og praktisk vaping-oplevelse. For dem, der søger en vape, der skiller sig ud i præstation og stil, er Argus P1s det perfekte valg.

 

Specifikationer:

Patron: ARGUS POD Cartridge
Kapacitet: 2 mL
Materiale: PCTG
Modstand: 0.7 Ω - 1.2 Ω
Enhed: ARGUS P1s
Materiale: Aluminiumslegering + PC
Udgangseffekt: 5-25 W
Udgangsspænding: 3.2-4.2 V
Modstandsområde: 0.5-3.0 Ω
Batterikapacitet: 800 mAh
Opladning: Type-C, 5 V 2 A
Vægt: 43 g

 


Pakkens indhold:

ARGUS P1s enhed (800 mAh indbygget) x1
ARGUS POD (0.7 Ω) (2 mL) x1
ARGUS POD (1.2 Ω) (2 mL) x1
Type-C opladningskabel x1
PnP platformskort x1
Brugervejledning x1
Snor x1

Du vil eventuelt også synes om