Voopoo Doric E kit
search
  • Voopoo Doric E kit
  • Voopoo Doric E kit

Voopoo Doric E kit

249,00 kr.
Inkl. moms

Voopoo Doric E kit 1500 mAh batteri, bruger ITO coil

Farve: Sort
Antal
På lager

  Gratis fragt

Gratis Fragt fra kr 399,- til pakkeshop

Sofistikeret Elegance, Unik Individualitet Oplev højdepunktet af vaping elegance med DORIC E.

Denne pen-enhed er ikke bare en vape; det er et modeudtryk. Med sit ergonomiske design er DORIC E både elegant og behagelig at holde. Kombinationen af skinnende paneler og chic læder fremhæver din unikke individualitet, samtidig med at den sikrer holdbarhed. Uanset om du er til fest eller i et forretningsmøde, er DORIC E det perfekte tilbehør til at komplementere din stil.

Langvarigt Selskab, Udholdende Kammerat Sig farvel til hyppige opladningsbesvær!

DORIC E er designet til at holde, med et kraftfuldt 1500 mAh batteri, der giver op til 72 timers vaping på en fuld opladning. Dette betyder mere tid til at nyde og mindre tid til at oplade. Og med den avancerede ITO-spole kan du nyde glatte smage i op til 10 dage, hvilket gør DORIC E til din pålidelige kammerat i længere perioder.

Bund Anti-skrid Design DORIC E er lige så praktisk som den er stilfuld. Med sit innovative rillede mønster anti-skrid design i bunden, står denne enhed sikkert, uanset hvor du placerer den. Slut med at bekymre sig om, at din vape-pen glider eller vælter.

Justerbar Effekt og Luftstrøm for Hver Vaper Med henblik på et bredt udvalg af vaping præferencer tilbyder DORIC E justerbar effekt op til 25W og tilpasselig luftstrøm. Uanset om du er til MTL (mund-til-lunge) eller RDL (begrænset direkte lunge) vaping, tilpasser denne enhed sig til din stil og leverer en tilfredsstillende og alsidig vaping-oplevelse.

Din Varige Smagsoplevelse DORIC E er mere end bare en vaping-enhed; det er en udtalelse af sofistikeret og pålidelighed. Med dens udholdende batterilevetid, elegante design og alsidige funktioner er det det ideelle valg for vapers, der kræver det bedste inden for stil og funktionalitet.

Vælg DORIC E og løft din vaping-oplevelse i dag!

 

Specifikationer

Justérbar effekt op til 25W
Luftstrømskontrol egnet til MTL til RDL vaping
Indbygget 1500 mAh batteri
VOOPOO ITO Pod med 2 mL kapacitet
Lavet af læder og zinklegering
Modstandsområde: 0.4-3.0 Ω
Spændingsområde: 3.2-4.2 V

Pakkens indhold

DORIC E-enhed
VOOPOO ITO Pod (2 mL)
ITO-M1 coil (0.7 Ω)
Type-C kabel
Brugervejledning

Du vil eventuelt også synes om